ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی

ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی

ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی مقاله کامل در قالب ورد و قابل ویرایش در ۲۲  صفحه

با توجه به آنچه که ملاحظه می فرمایید ، فایل آموزشی ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی بوسیله نظر شخصی و تجربه همکاران ما در سایت طرح جابر آموزش و پرورش و به منظور الگو برداری و مشاوره خدمت شما عزیزان ارائه شده است. ما امیدواریم توانسته باشیم با تدوین و ارائه تجربیات خود تا حد زیادی الگویی را برای راهنمایی شما عزیزان محیا کرده باشیم.امیدواریم شما عزیزان در راستای اهداف آموزشی خود از فایل آموزشی ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی که در این سایت با تکیه بر تجربیات شخصی تهیه شده است بتوانید بهره و رضایت کافی را داشته باشید.

مقالات ارزشیابی کیفی توصیفی توسط دانلود فایل پژوهشی معلمان آموزش و پرورش طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک مقاله علمی پژوهشی است. بخشی از مقاله ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی را مشاهده می کنیم .

مقدمه

ارتباط نزدیک مداوم و مستمر دانش آموز با والدین و تمایل و علاقه وافر پدران و مادران در کمک به فرزندان خود در امور تحصیلی و تربیتی همچنین ضرورت هماهنگی و همکاری بین معلم و والدین به ویژه در ارزشیابی توصیفی نقش و جایگاه آنها را ممتاز کرده است.

در این قسمت به پاره ای از وظایف والدین در ارزشیابی توصیفی می پردازیم :

* حضور منظم مستمر و فعال در مدرسه برای آگاهی از وضعیت تحصیلی فرزندشان براساس برنامه ریزی دبستان

* ارایه اطلاعات مربوط به فعالیت های دانش آموز در منزل به معلم

* کمک به دانش آموز در انجام وظایف و تکالیف خارج از کلاس و مدرسه و راهنمایی و هدایت آن براساس سیاست های تعریف شده معلم

* کمک به معلم در حفظ و نگهداری پوشه کار وارزیابی آن

* اجرای پیشنهادهای معلم درخصوص فرزند خود متناسب با شرایط و ظرفیت های خانواده

* ارزشیابی از عملکرد فرزند در منزل با روش های توصیفی و ارایه نتیجه به معلم در مدرسه

* مطالعه جزوات، بروشورها و مشاهده فیلم ها و یا نرم افزارها درخصوص ارزشیابی توصیفی

*شرکت در برنامه ها و جلسات توجیهی که برای این منظور برگزار می شود.

در ارزشیابی توصیفی به جای دادن نمره به دانش آموز از عبارت های کیفی مثل تلاش خوبی داشته ای، با تلاش به موفقیت رسیده ای، برای موفقیت باید بیشتر تلاش کنی، با انجام تمرین بیشتر مشکل شما برطرف می شود و … استفاده شود.

۲- ارزشیابی توصیفی به زمان خاص محدود نمی شود این ارزشیابی در کل جریان یادگیری، در فعالیت های خارج از کلاس و در محیط زندگی جریان دارد.

هم اکنون سایت طرح جابر آموزش و پرورش نمونه فایلی را جهت مشاوره و راهنمایی شما عزیزان با عنوان ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی قرار داده است. این فایل نمونه ای از فایل حاضر است که توسط طرح جابر آموزش و پرورش جهت بهره مندی شما عزیزان قرار داده است. تیم طرح جابر آموزش و پرورش نهایت تلاش خود را نموده است که بتواند فایلی را در جهت راهنمایی و مشاوره در اختیار شما عزیزان قرار دهد. امیدواریم بتوانید از این فایل استفاده لازم را ببرید و در صورت عدم رضایت ما را در جریان بگذارید.

۳- تلاش و دشد کودکان همانند موفقیت آنان ارزشمند است و فقط به موفقیت ها امتیاز داده نمی شود بلکه، تلاش و پیشرفت نیز امتیاز دارد.

۴- همانگونه که یادگیری دانش آموزان در حوزه های مختلف و سطوح متفاوت است، سنجش و ارزشیابی آن نیز باید با استفاده از ابزار هایی باشد که بتواند این یادگیری ها را بسنجد. پوشه کار، آزمون ها، مشاهدات از جمله ابزارهایی است که در ارزشیابی توصیفی مورد استفاده قرار می گیرد.

۵- در ارزشیابی توصیفی اصل بر ارتقای دانش آموزان به پایه های بالاتر است مگر در موارد بسیار نادر و زمانی که دانش آموزان دارای ناتوانایی های ذهنی باشند.

۶- کارنامه دانش آموزان علاوه بر عملکرد درسی، عملکرد اجتماعی و عاطفی و جسمانی-فیزیکی را منعکس می کند.

ارزشیابی توصیفی با ویژگی های فوق راه کارهایی را برای برطرف کردن بخشی از مشکلات فراوری ارزشیابی تحصیلی ارایه داده است که در ادامه به آنها اشاره می شود

نگاهی به اهمیت ارتباط بین اولیا و مربیان دانش‌آموز

نگاهی به اهمیت ارتباط بین اولیا و مربیان دانش‌آموزـ سر می‌زنید؟

– فکر نکنم لازم باشد خیلی مزاحم شما شوم.

– چرا این فکر را می‌کنید؟

– پسر من جزو دانش‌آموزان ممتاز مدرسه شما است!…

شما چطور؟ یعنی شما هم جزو پدر مادرهایی هستید که فکر می‌کنند چون فرزندشان جزو شاگردهای ممتاز است لزومی ندارد به مدرسه سر بزنند و این کار تنها برای کسانی است که بچه‌هایشان مشکل درسی دارند. اگر این‌طور فکر می‌کنید سخت در اشتباه هستید و بهتر است در آستانه روز پیوند اولیا و مربیان این تصورتان را تغییر دهید!

همکاری خانه و مدرسه در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان به وسیله انجمن اولیا و مربیان به مرحله ظهور می‌رسد. از میان عوامل تاثیرگذار بر منحنی رشد و تکامل دانش‌آموزان خانه و مدرسه دو اصل مهم به شمار می‌آیند.

اولیا به‌عنوان اولین مربیان کودکان و نوجوانان، دارای حق اظهارنظر و نظارت در مسایل آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان هستند. با در نظر گرفتن این اصل است که می‌توان شاهد اجرای صحیح تعلیم و تربیت و رشد و تعالی آنان شد. اگر بخواهیم خانه و مدرسه را به شکلی دور و جدا از هم در نظر بگیریم هر کدام به تنهایی و بدون مشارکت هم بازدهی خوبی نخواهند داشت. این دو نهاد با مشارکت و همکاری با یکدیگر باید به عنوان مرکز دایره‌ای تصور شوند که هر کدام از دانش‌آموزان در سطح آن دایره قرار گرفته‌اند و طرح‌ها و برنامه‌هایی که در آموزش و پرورش به مرحله عمل درمی‌آید به وسیله این دو نهاد با یک هدف دنبال می‌شود. البته احتمال دارد روش‌ها و ابزار تربیتی اولیا در خانه با روش تربیتی معلمان و مربیان تفاوت داشته باشد که این امر صدمات جبران‌ناپذیری بر روح و روان دانش‌آموزان برجا می‌گذارد که این موضوع ضرورت همکاری و مشارکت در زمینه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را بین اولیا و مربیان روشن می‌سازد که این مهم در سیستم آموزش و پرورش از طریق انجمن اولیا و مربیان صورت می‌گیرد.

برای دانلود مقاله ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی از این قسمت اقدام کنید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

با عنایت به مسائل فوق بانک فایل آموزشی معلمان سعی داشته است با ارائه خدمات جدید در گردآوری فایل ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی سهم کوچکی در نظام آموزشی ایفا کند سرران محترم می توانید فایل ارتباط اولیاء و معلمان در ارزشیابی کیفی -توصیفی را از لینک زیر دانلود نمایید.

دیدگاه ها

*

− 3 = 2